/ De-a locului

Crăciun La Moșie

Anul acesta vă propunem să lăsați poveștile în cărți închise și să trăiți Crăciunul. La Moșia Cai de Vis, pregătim întreaga pensiune și toată atmosfera din împrejurimi pentru familiile și grupurile care știu că prezentul este singurul lor moment de a se bucura împreună.

Află mai mult

/ De-a locului

1 decembrie românesc

România este și despre pași făcuți înapoi. Despre întoarceri în lumi ale tradițiilor, în case cu uși joase, unde poveștile se spun la masă de la o generație la alta. Acolo unde timpul e părtinitor cu tinerețea oamenilor și unde natura rămâne încă vie după mii de ani.

Află mai mult

/ De-a locului

Toamnă La Moșie

Căldura este un schimb de energii. Dar în termeni fizici pare greu de înțeles cum stau lucrurile, așa că, dacă a venit toamna, îți spunem că nu poate fi altfel decât o stare de bine de vară, prelungită.

Află mai mult

/ De-a locului

Obiceiuri sănătoase de vară

Unii îi spun vacanță, alții concediu sau sejur. Noi credem că este o pauză mai lungă și bine meritată. E timpul tău de răsplată după performanța programului încărcat pe care îl ai zilnic, așa că respiră adânc și pornește către locul liniștii și relaxării: Moșia Cai de Vis.

Află mai mult

/ Evenimente

Excursiile copilăriei

La Moșia Cai de Vis completăm orele de clasă cu lecții deschise despre preparatul brânzeturilor, geografia locului care ne pune față în față cu Lunca Siretului, bătrânii codri, Câmpia Moldovei și bogățiile ei, ori ore de sport ecvestru alături de caii Centrului Cai de Vis.

Află mai mult

/ De-a locului

Crăciun la Moșia Cai de Vis

Știm sigur că sania, colindul, cadourile sub brad și bunătățile de Crăciun sunt lucruri pe care le iei în serios în fiecare decembrie.
Vino cu un grup de 10-14 prieteni și petreceți 3 zile de sărbătoare la Moșia Cai de Vis!

Află mai mult

/ Evenimente

3 ZILE ȘI NOPȚI PENTRU O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ (ediția 2015)

Păstrăm tradiția de vară a programul de 3 zile și nopți de detoxificare. Anul acesta ne întâlnim la Moșia Cai de Vis pe 8-11 iulie și 3-6 septembrie. Înscrierile au început pe www.detoxsinutritie.ro.

Află mai mult

/ De-a locului

Petrece Paștele în Bucovina

Sejur cu preț redus Vă invităm în satul nostru plin de tradiții din Lunca Siretului, la hotarul dintre Bucovina și Moldova. Pregătim o vacanță de Paște memorabilă, în care veți descoperi frumusețea și obiceiurile zonei: peisaje de poveste, arta încondeierii ouălor, bucătăria tradițională, edificiile bisericești și metodele sănătoase de relaxare. Vă așteptăm cu: – cazare […]

Află mai mult

/ Diverse

Școala Altfel, din nou la Cai de Vis

În săptămâna 6-10 aprilie, tot spațiul Moșiei Cai de Vis vă așteaptă pentru ore de curs libere, într-o Școală Altfel

Află mai mult

/ Evenimente

Luna îndrăgostiților la Moșia Cai de Vis

Ofertă specială de Valentine´s Day și Dragobete Pentru noi, tradițiile trec granița timpului, iar singurul criteriu după care alegem să ne atasăm de ele este FRUMOSUL. Mai noi sau vechi de sute de ani, ne sunt dragi, ne prindem de ele, ducându-le de la o generație la alta. Cu acest prolog deschidem luna specială a […]

Află mai mult