/ Diverse

Sărbători de Paște La Moșie

Să-i spui numele e deja sărbătoare: Paștele. Să faci un plan, e deja vacanță! Strânge-i pe toți la masa unde stau rânduite pâinile împletite și bucatele rumenite, lângă ouăle înroșite și vasul de lut plin cu narcise abia înflorite. E o poftă nesăturată în șirul generațiilor de umplutura dulce, cu brânză și stafide ori nucă […]

Află mai mult

/ Diverse

Echipamentul de echitație

Echipamentul pentru echitație este un subiect care stârnește multe întrebări. Nouă ne plac lucrurile clare, așa că vom lămuri împreună o parte din curiozități. Dacă sunteți începători, nu trebuie să investiți prea mult. Putem adapta un costum, iar echipamentul complet îl veți crea în timp, în funcție de nevoi și nivelul de performanță spre care […]

Află mai mult

/ Diverse

Cursuri de Echitație

Sportul nobil este o alternativă accesibilă oricărui iubitor de mișcare și animale.
Pentru a-i înțelege modul în care ne ajută să avem mintea sănătoasă într-un corp plin de sănătate, vă așteptăm la Cai De Vis, la un curs de echitație.

Află mai mult

/ De-a locului

Cu Dragostea de mână

În perioada 12 februarie – 13 martie, poarta Moșiei Cai De Vis se va deschide pentru îndrăgostiți.
Indiferent ce parte a lunii alegi, Dragobete, Valentine’s Day, 1 sau 8 Martie, te așteptăm cu jumătatea ta într-un sejur de vis!

Află mai mult

/ De-a locului

Lecții de călărie la Cai de Vis

Unii îl numesc sport nobil, iar alții cred că e doar un mod de a pierde vremea pe spinarea unui cal. În realitate, echitația e un sport solicitant pentru întreg organismul și accesibil oricărui doritor de alternative sportive. Este timpul să renunțăm la o serie de mituri și să testăm echitația pentru a-i înțelege modul în care ne ajută să avem mintea sănătoasă într-un corp plin de sănătate.

Află mai mult

/ Diverse

TABERE DE TRADIȚIE LA CAI DE VIS ȘI ÎN 2015

Cai de Vis desfășoară și în vara anului 2015 tabere educative pentru copii și adolescenți. Seria activităților programate își propune să desprindă tinerii de lumea digitală și să le dezvăluie o parte a culturii tradiționale românești.

Află mai mult

/ Diverse

De unde vine vacanța mare? Via Cai de Vis

Vacanța nu vine din Franța

Am fredonat rima la fiecare sfârșit de an, dar suntem siguri că vacanța nu vine cu trenul din Franța. Și oricum, de oriunde ar pleca, traseul și destinația sunt cele care contează.

Află mai mult

/ Diverse

Relaxare în zile lungi de mai

În mai, vedeți-vă de lungul… zilei.
De la răsărit până la apus, soarele își urmează cu lene traseul. Asta înseamnă o zi mai lungă, mai caldă și timp destul pentru relaxare.

Află mai mult

/ Diverse

Primul concediu de vară

Cu gândul la liniștea lenevitului în iarba dăm curs primului sejur de vară la Moșia Cai de Vis.

Află mai mult

/ De-a locului

Petrece Paștele în Bucovina

Sejur cu preț redus Vă invităm în satul nostru plin de tradiții din Lunca Siretului, la hotarul dintre Bucovina și Moldova. Pregătim o vacanță de Paște memorabilă, în care veți descoperi frumusețea și obiceiurile zonei: peisaje de poveste, arta încondeierii ouălor, bucătăria tradițională, edificiile bisericești și metodele sănătoase de relaxare. Vă așteptăm cu: – cazare […]

Află mai mult