/ De-a locului

Cu Dragostea de mână

La Cai de Vis, lângă pădure, loc de poveste,
Aici e locul unde tu, cu dragostea de mână, pășește!

Află mai mult

/ De-a locului

Crăciun La Moșie

Anul acesta vă propunem să lăsați poveștile în cărți închise și să trăiți Crăciunul. La Moșia Cai de Vis, pregătim întreaga pensiune și toată atmosfera din împrejurimi pentru familiile și grupurile care știu că prezentul este singurul lor moment de a se bucura împreună.

Află mai mult

/ De-a locului

1 decembrie românesc

România este și despre pași făcuți înapoi. Despre întoarceri în lumi ale tradițiilor, în case cu uși joase, unde poveștile se spun la masă de la o generație la alta. Acolo unde timpul e părtinitor cu tinerețea oamenilor și unde natura rămâne încă vie după mii de ani.

Află mai mult

/ De-a locului

Toamnă La Moșie

Căldura este un schimb de energii. Dar în termeni fizici pare greu de înțeles cum stau lucrurile, așa că, dacă a venit toamna, îți spunem că nu poate fi altfel decât o stare de bine de vară, prelungită.

Află mai mult

/ De-a locului

Obiceiuri sănătoase de vară

Unii îi spun vacanță, alții concediu sau sejur. Noi credem că este o pauză mai lungă și bine meritată. E timpul tău de răsplată după performanța programului încărcat pe care îl ai zilnic, așa că respiră adânc și pornește către locul liniștii și relaxării: Moșia Cai de Vis.

Află mai mult

/ De-a locului

Descoperă noi tradiții de Paște!

Vino la Moșia Cai de Vis și apropie-te de două culturi care se îmbină armonios în fiecare Sărbătoare a Învierii. Suntem în vecinătatea Moldovei și Bucovinei și ne stau deopotrivă tradițiile fiecărei lumi.

Află mai mult

/ De-a locului

Cu Dragostea de mână

În perioada 12 februarie – 13 martie, poarta Moșiei Cai De Vis se va deschide pentru îndrăgostiți.
Indiferent ce parte a lunii alegi, Dragobete, Valentine’s Day, 1 sau 8 Martie, te așteptăm cu jumătatea ta într-un sejur de vis!

Află mai mult

/ De-a locului

Crăciun la Moșia Cai de Vis

Știm sigur că sania, colindul, cadourile sub brad și bunătățile de Crăciun sunt lucruri pe care le iei în serios în fiecare decembrie.
Vino cu un grup de 10-14 prieteni și petreceți 3 zile de sărbătoare la Moșia Cai de Vis!

Află mai mult

/ De-a locului

Oferta de toamnă la Moșia Cai de Vis

Pentru cei care nu s-au bucurat de cele 3 luni de vară și își doresc o prelungire a sezonului estival, Moșia Cai de Vis îi așteaptă cu o nouă ofertă. Păstrăm toată bucuria verii și o amestecăm cu bogăția toamnei pentru un concediu doldora de experiențe.

Află mai mult

/ De-a locului

Lecții de călărie la Cai de Vis

Unii îl numesc sport nobil, iar alții cred că e doar un mod de a pierde vremea pe spinarea unui cal. În realitate, echitația e un sport solicitant pentru întreg organismul și accesibil oricărui doritor de alternative sportive. Este timpul să renunțăm la o serie de mituri și să testăm echitația pentru a-i înțelege modul în care ne ajută să avem mintea sănătoasă într-un corp plin de sănătate.

Află mai mult