/ Diverse

Sărbători de Paște La Moșie

Să-i spui numele e deja sărbătoare: Paștele. Să faci un plan, e deja vacanță! Strânge-i pe toți la masa unde stau rânduite pâinile împletite și bucatele rumenite, lângă ouăle înroșite și vasul de lut plin cu narcise abia înflorite. E o poftă nesăturată în șirul generațiilor de umplutura dulce, cu brânză și stafide ori nucă […]

Află mai mult

/ De-a locului

Cu Dragostea de mână

La Cai de Vis, lângă pădure, loc de poveste,
Aici e locul unde tu, cu dragostea de mână, pășește!

Află mai mult

/ De-a locului

Crăciun La Moșie

Anul acesta vă propunem să lăsați poveștile în cărți închise și să trăiți Crăciunul. La Moșia Cai de Vis, pregătim întreaga pensiune și toată atmosfera din împrejurimi pentru familiile și grupurile care știu că prezentul este singurul lor moment de a se bucura împreună.

Află mai mult

/ De-a locului

1 decembrie românesc

România este și despre pași făcuți înapoi. Despre întoarceri în lumi ale tradițiilor, în case cu uși joase, unde poveștile se spun la masă de la o generație la alta. Acolo unde timpul e părtinitor cu tinerețea oamenilor și unde natura rămâne încă vie după mii de ani.

Află mai mult

/ De-a locului

Toamnă La Moșie

Căldura este un schimb de energii. Dar în termeni fizici pare greu de înțeles cum stau lucrurile, așa că, dacă a venit toamna, îți spunem că nu poate fi altfel decât o stare de bine de vară, prelungită.

Află mai mult

/ De-a locului

Obiceiuri sănătoase de vară

Unii îi spun vacanță, alții concediu sau sejur. Noi credem că este o pauză mai lungă și bine meritată. E timpul tău de răsplată după performanța programului încărcat pe care îl ai zilnic, așa că respiră adânc și pornește către locul liniștii și relaxării: Moșia Cai de Vis.

Află mai mult

/ Diverse

Echipamentul de echitație

Echipamentul pentru echitație este un subiect care stârnește multe întrebări. Nouă ne plac lucrurile clare, așa că vom lămuri împreună o parte din curiozități. Dacă sunteți începători, nu trebuie să investiți prea mult. Putem adapta un costum, iar echipamentul complet îl veți crea în timp, în funcție de nevoi și nivelul de performanță spre care […]

Află mai mult

/ Evenimente

Excursiile copilăriei

La Moșia Cai de Vis completăm orele de clasă cu lecții deschise despre preparatul brânzeturilor, geografia locului care ne pune față în față cu Lunca Siretului, bătrânii codri, Câmpia Moldovei și bogățiile ei, ori ore de sport ecvestru alături de caii Centrului Cai de Vis.

Află mai mult

/ De-a locului

Descoperă noi tradiții de Paște!

Vino la Moșia Cai de Vis și apropie-te de două culturi care se îmbină armonios în fiecare Sărbătoare a Învierii. Suntem în vecinătatea Moldovei și Bucovinei și ne stau deopotrivă tradițiile fiecărei lumi.

Află mai mult

/ Diverse

Cursuri de Echitație

Sportul nobil este o alternativă accesibilă oricărui iubitor de mișcare și animale.
Pentru a-i înțelege modul în care ne ajută să avem mintea sănătoasă într-un corp plin de sănătate, vă așteptăm la Cai De Vis, la un curs de echitație.

Află mai mult