• 1decembrie

/ De-a locului

1 decembrie românesc

România este și despre pași făcuți înapoi. Despre întoarceri în lumi ale tradițiilor, în case cu uși joase, unde poveștile se spun la masă de la o generație la alta. Acolo unde timpul e părtinitor cu tinerețea oamenilor și unde natura rămâne încă vie după mii de ani.

Spre aceste locuri, Cai de Vis te invită în vacanța de 1 decembrie. Suntem la hotarul Moldovei și Bucovinei, iar de aici harta te îndrumă către fiecare zonă și tradițiile ei, pe care timp de patru zile le poți (re)descoperi.

Domeniul Cai de Vis este așezat în centrul tradițiilor românești, într-un sat dintre Lunca Siretului și codrii seculari. Sub straja pădurii, o pensiune cu camere decorate tradițional, curtea largă cu terasă și herghelia cu cei mai prietenoși cai te așteaptă să îți hrănești bucuria de a fi român. Îi dăm gust cu bucatele pregătite în cuptorul încins cu lemne, numai cu ingrediente bio din ferma moșiei, și un strop de energie dacă alegi să pornești în excursii către reperele care îți fac cu ochiul pe harta locului (Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, Muzeul Satului Bucovinean, Mănăstirea Voroneț – patrimoniu UNESCO, Mănăstirea Agapia și frescele pictate de Nicolae Grigorescu, Cetatea de scaun a Sucevei ș.a.).

Ofertă valabilă în perioada 30 nov. – 4 dec. 2016 și include:

  • sejur de relaxare într-un sat tradițional românesc;
  • 4 nopți cazare în pensiunea Cai de Vis;
  • 3 mese tradiționale pe zi;
  • lecție de călărie și plimbări cu trăsura;
  • posibilitatea drumețiilor către obiective turistice ale zonei.

Preț: 550 RON/persoană/4 nopți
Contactează-ne pentru alte informații și rezervări aici.