• toamnalamosie2016

/ De-a locului

Toamnă La Moșie

Căldura este un schimb de energii. Dar în termeni fizici pare greu de înțeles cum stau lucrurile, așa că, dacă a venit toamna, îți spunem că nu poate fi altfel decât o stare de bine de vară, prelungită.

În weekenduri, ori în zilele săptămânii pe care le ai libere, te așteptăm La Moșia Cai de Vis. Încărcându-te cu energie pozitivă, teoria e simplă.

Schimbă aerul din oraș și sunetele agitate. Suntem în Vârful Câmpului, la 30 Km de Botoșani și ne ține scut pentru liniște câmpia, Siretul și pădurea. E locul în care vei simți fiecare respirație ca pe o gură de sănătate, iar plimbările ca pe un drum tot mai scurt către motivația următoarelor zile cu program de muncă.

O herghelie de cai de vis așteaptă să îți schimbe starea prin efectele terapeutice ale echitației: un sânge pus în mișcare, un tonus molipsitor, o bătaie alertă a inimii și o energie cu care să te aventurezi către noi zile de luni și planuri din agendă.

La poalele pădurii, într-un sat tradițional, toamna e un pastel! Schimbă starea doar păstrând contactul vizual cu natura, iar spre seară, după un ce vezi tablourile apusului, lenevește lângă focul din șemineu, cu o cană caldă de lapte ori alte Bunătăți De La Moșie și prelungește-o în cel mai odihnitor somn, în camerele cu nume de anotimp ale pensiunii.

La Cai de Vis, stai sub lumina toamnei! E caldă și energică.

 

Rezervă-ți zilele bune la Cai de Vis. Detalii pentru sejururi găsești aici sau contactându-ne aici.