• coverCraciun

/ De-a locului

Crăciun la Moșia Cai de Vis

Vârsta e doar o joacă cu cifre!

Știm sigur că sania, colindul, cadourile sub brad și bunătățile de Crăciun sunt lucruri pe care le iei în serios în fiecare decembrie.

Sărbătorile sfârșitului de an își merită, deci, un plan de vacanță, exact ca la vârsta în care credeai cu tărie în povești. Iar destinația potrivită ți-o spunem noi: la hotarul a două lumi de vis, Moldova și Bucovina, La Moșia Cai de Vis. Aici e locul unde iarna își poartă trena albă peste păduri și câmpii întinse, se oglindește în Siretul ager și lasă liberă toate bucuria vieții prin satele tradiționale românești.

Cât sunt zilele de lungi, ești liber să descoperi obiceiurile de sărbători, să intri iar în jocurile copilăriei și să îți prinzi pofta de viață cu săniușul, plimbări călare prin zăpadă, colindul ori vizite prin împrejurimi. Iar seara, când e ger, ai locul cald într-o pensiune boierească, cu foc în șemineu și vinul fiert, aromat.

Vino cu un grup de 10-14 prieteni și petreceți 3 zile de sărbătoare:

- relaxare  în 4 camere tradiționale (capacitate maximă de cazare – 14 persoane)

- mese bogate de sărbătoare, din care nimic nu se poate refuza

- echitaţie sau plimbări cu sania prin peisajul de iarnă

- brad natural de împodobit

- colindători din satul învecinat moşiei

- bucuria poveștilor de iarnă, trăite pe viu.

 

Preț sejur 4 nopți: 1050 RON/pers.

Preț decembrie: 800 RON/pers.

 

Domeniul Cai de Vis este așezat în centrul tradițiilor românești, într-un sat mioritic dintre Lunca Siretului și codrii seculari, cuprinzând o pensiune cu camere decorate tradițional, curte largă cu terasă pitorească, herghelie, manej și instructor dibace, toate străjuite de liniștea unei păduri. Ferma proprie și bucatele pregătite cu migală în cuptorul încins cu lemne, din bucatăria moșiei, fac din orice pretențios un pofticios.

Pentru informații suplimentare și rezervări ne găsiți aici.