• detox

/ Evenimente

3 ZILE ȘI NOPȚI PENTRU O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ (ediția 2015)

Păstrăm tradiția de vară a programul de 3 zile și nopți de detoxificare. Anul acesta ne întâlnim la Moșia Cai de Vis pe 8-11 iulie și 3-6 septembrie. Înscrierile au început pe www.detoxsinutritie.ro.  

Programul conceput de Anca Ignat (Nutriționist dietetician) își propune să creeze un spaţiu pentru detoxificare fizică şi mentală și să ofere un refugiu din rutina şi ritmul intens al vieţilor noastre. Toate detaliile programului pot fi găsite aici, iar dacă vreți să aflați cum a fost experiența edițiilor anterioare, o serie de fotografii sunt disponibile aici și aici.

Echipa de la care veți primi cele mai bune informații despre nutriție, sănătate și tehnici manuale de terapie este formată din:

Anca Ignat – Nutritionist dietetician;

Valentina Savu- Tehnician nutritionist;

Cristian Iulian – Terapeut;

Ioana Iftime – Medic de recuperare.

Moșia Cai de Vis este lăcașul potrivit pentru un program dedicat sănătății, având încă de la conceperea lui o grijă aparte pentru viața sănătoasă, natură, sport și hrana bio. Găzduirea atelierelor de detoxificare este o tradiție formată prin repetarea anuală în perioada verii, în două serii de participanți.

Vă așteptăm La Moșie să gustați din sănătate!