• CoverSiteTabara

/ Diverse

TABERE DE TRADIȚIE LA CAI DE VIS ȘI ÎN 2015

Cai de Vis desfășoară și în vara anului 2015 tabere educative pentru copii și adolescenți. Seria activităților programate își propune să desprindă tinerii de lumea digitală și să le dezvăluie o parte a culturii tradiționale românești.

Am făcut o tradiție din taberele pentru elevi și adolescenți, pe care o continuăm și în 2015. Programul anilor trecuți, pe care l-am dedicat artiștilor, echitației sau artei culinare, se dezvoltă în această vară în 6 zile și 5 nopți cu activități educative mixte, care să dezvăluie participanților o importantă parte a tradițiilor românește: obiceiuri precum încondeiatul ouălor, costume sau lecții de dans popular.

Ne propunem să-i facem pe elevi să uite de smartphonuri, tablete sau jocuri digitale. În cele 6 zile de tabără, cât vor sta cazați în pensiunea Cai de Vis, participanții vor intra într-o lume plină de activități noi, antrenante și educative. Programul va umple întreaga săptămână cu lecții distractive și utile culturii generale și dezvoltării abilităților:

  • Lecții de dans popular, care să-i scoată din încurcătura viitoarelor petreceri;
  • Cursuri de actorie, prin care să-și descopere noi aptitudini artistice;
  • Lecții de echitație alături de caii centrului, pentru sănătatea corpului în curs de dezvoltare;
  • Încondeiat ouă în stiluri și modele diverse, care să le facă ușor cunoscute tehnicile artistice și motivele tradiționale românești;
  • Concursuri de gătit cu produse bio din ferma Cai de Vis, din care să descopere ușurința preparării mâncărurilor simple, sănătoase și gustoase chiar și la vârste mici;
  • Concursuri de desene și fotografie antrenate de frumusețea peisajelor care înconjoară Centrul;
  • Excursii la Ipotești și drumeții prin pădurea, satele sau câmpiile din apropierea Moșiei Cai de Vis.

Ofertă 5 nopți/6 zile cazare, cu 3 mase/zi – 800 ron /pers.

Grupul optim pentru desfășurarea unei tabere este de de 7-8 elevi cu însoțitor.

Pentru informații suplimentare și rezervări, contactați-ne aici.