• cover site copy

/ Diverse

De unde vine vacanța mare? Via Cai de Vis

Vacanța nu vine din Franța

Am fredonat rima la fiecare sfârșit de an, dar suntem siguri că vacanța nu vine cu trenul din Franța. Și oricum, de oriunde ar pleca, traseul și destinația sunt cele care contează.

Fiecare dintre noi știe că vacanța mare e momentul cel mai așteptat din an. Să nu fie cu supărare pentru nici un învățător sau profesor, căci școala nu e dată uitării ci își continuă cursul cu noi experiențe și activități educative, care să formeze abilități și cultura generală a micilor învățăcei.

La Moșia Cai de Vis, vara începe cu sport, sănătate pentru minte și corp, prietenii noi și cursuri dintre cele mai diverse. Traseul este unul plin de experiențe noi, memorabile, pline de haz și tâlc. Așa că ne încredem în recomandarea voastră către fiecare elev și dascăl. Îi așteptăm pentru un start plin de forță al vacanței de vară: o excursie educativă cu ore de echitație, spectacole ecvestre, gustări sănătoase, jocuri în curtea largă, plimbări prin pădure, fotografii in peisajul de poveste și câte și mai câte alte planuri! Satele românești dintre Moldova și Bucovina își vor lăsa descoperite frumusețea și secretele culturii lor!

Și pentru că suntem la mică distanță de locul natal al lui M. Eminescu, Ipotești, Casa Memorială G. Enescu, mănăstiri importante (Ex. Gorovei, Putna, Bogdana etc.) sau muzee etnografice (Ex. Muzeul Satului Bucovinean), un traseu extins către noi obiective turistice poate îmbogăți cultura generală a elevilor.

Pentru detalii despre excurie sau rezervări pentru serbări de sfârșit de an, de  ne puteți contacta oricând aici.

Mereu cu drag, vă așteptăm la Cai de Vis!

Preț de la 20 Lei/persoană