• detox site

/ Evenimente

3 ZILE ȘI NOPȚI PENTRU O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ, DETOXIFICARE ȘI EDUCARE

Ne place sănătatea! Credem în câștigarea și păstrarea ei prin mișcare, hrană atent aleasă și pauze de relaxare în locuri curate și liniștite. Iar pentru că știm că dificultatea cea mai mare este mereu primul pas, luăm noi inițiativa de a vă conduce către ea.

În luna iulie rezervăm 3 zile și trei nopți pentru o viață sănătoasă, detoxifiere și educare. Printr-un program conceput de Anca Ignat (nutriționist-dietetician), vom crea un spaţiu pentru detoxificare fizică şi mentală și vom oferim un refugiu din rutina şi din ritmul intens al vieţilor noastre. Trecem prin exerciţii de întindere şi respiraţie, stare de linişte şi analiză proprie, echitaţie şi drumeţii, natură, toate pentru a oferi minţii şi trupului căi optime de refacere.

Pe 10-13 iulie 2014, dar și pe 23-26 iulie 2014 punem în aplicare întreg programul cu o echipă formată din specialiști cu experienţă în acest domeniu:

Anca Ignat – nutriţionist-dietetician licenţiat, terapeut în colonhidroterapie. Va susţine 2 serii de seminarii/zi, dimineaţa şi după prânz, unde va explica mecanismele fiziologice ale organismului specifice temei zilelor, respectiv alcalinizare, imunitate şi de purificare a sângelui şi activarea genelor.

Valentina Savu – tehnician nutriţionist. Va susţine atelierele de gătit și va explica fiecare pas în prepararea diferitelor reţete, specifice zilelor programului de detoxifiere.

Cristian Iulian – masor de talie internaţională. Vă va învăța cum să începeți ziua prin activităţi fizice moderate, exerciţii de respiraţie, meditaţie, tai-chi şi mai ales prin terapii manuale de o profundă relaxare şi reglare a funcţiilor interne.

 

Detalii și înscrieri: www.detoxsinutritie.ro, Anca Ignat 0740 549 451